Sminro

Ce este Sminro? SC Sminro SRL este o firmă comercială asociată… Asociaţiei Smiles. (SMINRO = Smiles Investment Romania)

În dorinţa noastră de a acoperi cât mai multe nevoi din domeniul social, am descoperit că trebuie să găsim şi soluţii de finanţare. Niciodată ritmul donaţiilor nu-l va întrece pe cel al dezvoltării proiectelor, cel puţin nu în cazul nostru, aşa că ne trezim mereu în faţa situaţiei de a limita potenţialul fiecărui proiect din cauza constrângerilor financiare. Sminro trebuie să rezolve măcar o parte din problemă!

Activităţile comerciale pe care Sminro le desfăşoară sunt în domeniul comercial (magazin de haine noi şi second-hand din Marea Britania) în agricultură (ferma mixtă de la Arpăşel) şi în legumicultură şi floricultură (sera de la Arpăşel). Deşi balanţa între veniturile realizate de Sminro şi costurile desfăşurării programelor sociale ale Smiles înclină încă prea mult înspre cheltuieli, totuşi avem speranţe mari pentru viitor.

Sminro există EXCLUSIV  pentru a sprijini proiectele sociale! Nu există nici un alt beneficiar, persoană fizică sau juridică, iar activităţile economice sunt destinate în totalitate realizării de profit pentru a acoperi nevoile oamenilor pe care îi asistăm. Având o echipă mică, însă formată din oameni inimoşi, atât Sminro cât şi Asociaţia Smiles îşi unesc eforturile pentru ca în fiecare zi, cei care depind de sprijinul nostru, să continue să zâmbească!

Dacă doreşti să afli mai multe detalii, poţi intra pe site-ul sminro.ro.

2 răspunsuri la Sminro

  1. Pingback: Angajare la Sminro | Asociaţia Smiles

  2. Pingback: Sminro deschide magazinul de îmbrăcăminte din Oradea | Asociaţia Smiles

Lasă un comentariu