Viitorul începe azi!

Anul 2015 a fost un an complicat din multe puncte de vedere, dar am fost bucuroși să putem continua sprijinul pentru cei înscriși în programele noastre, pe tot parcursul acestuia, pentru că știm cât este de important să le fim alături. Acesta este de altfel scopul oricărui proiect Smiles, de-a-i asista şi a-i încuraja pe cei ce trec prin diverse probleme, astfel încât până la urmă să devină independenți și să poată găsi singuri soluții.

Pentru 2016 ne propunem să mergem mai departe. Nu știm ce ne rezervă viitorul, însă dorim să fim și în acest an un umăr de sprijin, vocea unui prieten și o caldă îmbrățișare  în vreme de necaz. Din păcate mai este atât de mult de lucru peste tot în jur, mai sunt atât de mulți vârstnici abandonați de familii, atât de multe familii fără speranță, copiii fără șanse și tineri fără modele… Pentru toți, sau pentru cât mai mulți, ne dorim să fim aproape și să facem o diferență, să aducem un plus în viața lor, în măsura în care este posibil.

Ne puteți sprijini și voi, în multe feluri. Vă puteți ruga pentru noi, astfel încât să apară noi oportunități de slujire, însoțite de resursele necesare; avem nevoie de sprijin, voluntarii sunt bineveniți; e nevoie de bani, de aceea orice donație este apreciată; nu în ultimul rând, orice încurajare este un îndemn la mai mult și mai bine!

Vă dorim și vouă tuturor un 2016 în care implicarea voastră să însemne o schimbare pozitivă în viața celor din jur!

Nu uitați: Nu putem schimba lumea, dar putem schimba lumea cuiva!

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s