Dragi bihoreni, sunteți minunați…!

danone-smilesÎn prag de sărbători mulțumim tuturor celor care datorită dărniciei și bunătății inimii lor s-au gândit să înfrumusețeze Crăciunul unor copilași, adulți, familii, persoane fără adăpost sau bătrâni lipsiți de speranță. Mai aproape de noi decât ne dăm uneori seama, se află persoane care au foarte puține motive să zâmbească… În cadrul Asociației Smiles, cu ajutorul lui Dumnezeu în primul rând, apoi datorită efortului susținut al echipei noastre pline de energie, prin dărnicia și deschiderea dvs. și a prietenilor din străinătate, am sprijinit zilnic și anul acesta în jur de 1500 de semeni nevoiași din Oradea și împrejurimi, în județul Bihor.
Un mare și sincer MULȚUMIM FRUMOS tuturor celor care ne-au fost alături anul acesta, dintre care amintim: compania Celestica, a carei angajați deosebiti au sprijinit lună de lună proiectul de Familii în Dificultate, lanțul de Supermaket-uri TreiG cu ajutorul cărora am strâns în această ultimă parte a anului o cantitate de alimente pentru semenii în nevoie, compania Fornetti care a oferit gustări delicioase atât copilașilor de la grădinița și școala din Tileagd, cât și vârstnicilor de la Centrul Smiles din Oradea; compania Danone care a oferit iaurturi gustoase și sănătoase copilașilor, bătrânilor și persoanelor făra adăpost din proiectele noastre, Kokoon Tea pentru ceaiurile oferite în campania de Crăciun, Carrefour Supermarket pentru donația de detergent… și mulți alții care ne-au sprijinit aducând zâmbete pe chipuri triste și speranță în suflete care au pierdut-o.
shoebox-eximturMulțumim orădenilor inimoși și în mod special D-nei director Diana Cseke de la Eximtur Oradea, prin grija și eforturile căreia aproximativ 160 de copilași din proiectele noastre se vor bucura de aceste sărbători de cadouri frumoase, pregătite cu multă dragoste. Dragi oradeni, generozitatea voastră și a copiilor voștri aduce bucurie în multe inimioare care au atâta nevoie de speranță. Jucăriile, hainuțele și dulciurile din “shoebox” le înfrumusețează micuților Crăciunul și chiar copilăria. În numele lor, vă mulțumim din suflet și dorim ca bunul Dumnezeu să vă răsplătească!
smiles-shoebox

 

Nu în ultimul rând, mulțumim din inimă voluntarilor nostri dragi de la diverse companii, universități, licee și biserici din oraș, care au sacrificat timp și energie anul acesta în diverse proiecte și campanii, împărțind fluturași pentru strângere de alimente, oferind ceaiuri trecătorilor, organizând activități deosebite pentru copii, tineri, familii în dificultate, bătrâni singuri… stând să-i asculte, să-i ajute, să le cânte, să-i încurajeze. Efortul, dragostea, timpul și dedicarea voastră au făcut o diferență reală și vă mulțumim frumos.

Crăciun fericit tuturor! Fie ca Pruncul Hristos să aducă multă bucurie, pace, speranță și o sărbătoare reală în inimile tuturor. La mulți ani, dragii noștri!

Cu mulțumiri, dragoste și recunoștință,
Echipa Asociației Smiles 🙂

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Dragi bihoreni, sunteți minunați…!

  1. Ma bucur ca am putut face o bucurie copiilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s