Control oftalmologic în proiectele Asociației Smiles

colaj-1-oftalmologie-smiles-gepiu-bihorCu toții știm, fie din experiența personală, fie din experiența celor din jurul nostru, cât e de important să ai ochii sănătoși, nu doar la figurat ci și la cel mai propriu mod. Totuși, la diverse vârste, pot apărea variate probleme de vedere. Pentru a veni în ajutorul beneficiarilor noștri, am planificat câte o zi de examinări oftalmologice în mai multe locații, cu sprijinul prietenilor noștri, Chris și Pat. Așadar, acum câteva zile au fost la Gepiu, după ce săptămânile trecute au vizitat și alte locuri unde Smiles are proiecte .

colaj2-oftalmologie-familii-in-dificultate-bihor-smilesDorim să le mulțumim frumos lui Chris și Pat pentru dragostea și implicarea de care au dat dovadă și de această dată, după cum spunea unul dintre beneficiari: „… nimeni nu s-a ocupat cu atâta răbdare de noi…”.

Proiectul pentru consultațiile oftalmologice a pornit ca urmare a nevoii observate în timpul vizitelor pe teren ale echipelor noastre, iar Chris și Pat au răspuns cu multă dăruire, pentru a îmbunătăți vederea celor care nu își permit să cumpere serviciile de optică medicală.

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s