CAMPANII

Campania ”Dăruiește pentru un… Crăciun Fericit!” se desfășoară între 1 noiembrie și 17 decembrie 2012, cu scopul de a strânge alimente pentru alcătuirea unor pachete speciale de Sărbători. Beneficiarii acestei campanii sunt persoanele fără locuință, familiile foarte sărace, membri ai unor comunități defavorizate.

Vă invităm să vă alăturați, donând alimente în cadrul standurilor din magazinele TreiG, unde voluntarii noștri vor împărți pliante și vor sta de vorbă cu oamenii.

––

La data de 13 septembrie am lansat campania „Un click DAT, un destin SCHIMBAT!”, pentru strângerea de… clickuri. Scopul nostru este să adunăm suficiente voturi în cadrul programului lansat de Raiffeisen Bank, pentru a câştiga finanţarea necesară în proiectul pentru oamenii străzii din Oradea.

Vă invităm să participaţi şi să urmaţi toţi paşii necesari pentru a valida votul vostru!

Vă mulţumim pentru implicare!

Smile!

––

A fost lansată şi Campania „Mai aproape de aproapele tău”, prin care Asociaţia smiles vă invită să cunoaşteţi cazuri sociale care au nevoie de ajutor şi vă oferă astfel posibilitatea de a vă implica practic în sprijinirea proiectelor noastre.

Campania este permanentă, iar obiectivul practic este acela de a găsi donatori pentru un coş de alimente lunar, destinat familiilor foarte sărace, bătrânilor sau altor persoane nevoiaşe. Vă aşteptăm să ne contactaţi!

––

A fost lansată Campania „Dăruieşte 2 la sută pentru UN zâmbet”. Până pe data de 25 mai 2012, puteţi direcţiona 2% din impozitul pe profit către Asociaţia Smiles, pentru sprijinirea proiectelor pe care le desfăşoară.

Prin completarea formularelor postate de pagina noastră, puteţi sprijini o familie, un copil, un vârstnic, fără nici un cost suplimentar. Campania de încheie în data de 25 mai.

––

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s