Voluntariat

http://www.asociatiasmiles.ro/voluntariat.html

Eşti binevenit în programul nostru de voluntariat!

Dacă ai decis să te implici în viaţa celor din comunitatea ta, dacă vrei să îi ajuţi pe oamenii care au nevoie de cineva aproape de ei, dacă simţi compasiune pentru un copil sărac, un om al străzii, o familie nevoiaşă… eşti exact persoana de care avem nevoie!

Programul de voluntariat al Asociaţiei Smiles îţi oferă cea mai largă paletă de opţiuni pentru implicarea ta. Este nevoie doar să dai de ştire, şi în cel mai scurt timp vei primi informaţiile de care ai nevoie, posibilităţile şi oportunităţile de a-ţi dona timpul tău pentru beneficiul asistaţilor noştri.

Trimite-ne un e-mail, dă-ne un telefon.

Completează formularul de înscriere în programul de voluntariat, pentru a face întregul proces mai rapid.

formular voluntariat web

Te aşteptăm!

Smile!

6 răspunsuri la Voluntariat

 1. Miklos Iulia zice:

  in ce oras se face voluntariat…?

 2. Asociatia Smiles activeaza in judetul Bihor. Desi suntem aproape de Oradea, proiectele noastre se desfasoara in multe sate din teritoriu, asa ca locatiile pot fi diferite. Dar, in principiu, orasul este Oradea.
  Multumim pentru interestul acordat! 🙂

 3. Anamaria zice:

  As vrea sa ma implic ca voluntar in proiectul pentru copii, in perioada 12 mai- 25 mai 2014. Trebuie sa completez formularul de voluntariat?

 4. Anamaria zice:

  am trimis un email pe adresele urmatoare: georgeta.opreanu@asociatiasmiles.ro; sorin.balogh@asociatiasmiles.ro in legatura cu posibilitatea de a participa ca si voluntar in proiectul cu copiii in perioada 12 mai- 23 mai, dar inca nu am primit nici un raspuns. Ma puteti contacta, va rog, pe adresa mea de mail: anohi_as@yahoo.com?

  • Probabil si mai bine este daca veti suna pe colegul meu, pentru ca sunt atat de multe activitati pe care le avem zilele acestea in desfasurare, incat timpul de birou este foarte rar… Numarul lui Sorin: 0734.770.957.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s