Încheierea sezonului de vară

Așa cum am pomenit și în alte rânduri, în timpul verii la Smiles vin multe echipe de vizitatori din Marea Britanie și Statele Unite. Scopul lor este de-a cunoaște mai îndeaproape munca Smiles și pe cei pe care noi îi ajutăm Mulți dintre cei ce vin sunt foarte impresionați de ceea ce văd, astfel încât se iau hotărârea de-a reveni sau chiar decid să devină donatori pentru proiectele noastre.

În vara aceasta am avut musafiri din multe regiuni ale Marii Britanii unde Smiles este mai puțin cunoscută. Deși aflaseră din materialele noastre informative despre proiectele derulate, toți au mărturisit că venirea în România și întâlnirea nemijlocită cu nevoile pe care oamenii le au aici le-a schimbat radical perspectiva.

vara_2014_2

Îmi amintesc acum de unul dintre tinerii care au venit nu demult la noi. Era foarte dezamăgit, pe bună dreptate, de faptul că oamenii dintr-o comunitate unde desfășurăm un proiect nu au grijă de animalele lor în mod corespunzător. După ce a văzut însă în ce condiții trăiesc stăpânii acestora, sărăcia și lipsurile care au ajuns efectiv să îi debiliteze, tânărul nostru și-a dat seama că problema animalelor ar putea fi chiar cea mai mică dintre toate… Protecția animalelor e o necesitate, cu atât mai mult însă protecția copiilor, a bătrânilor, a celor bolnavi!

În timpul acestei veri am sărbătorit cu fiecare echipă împlinirea a zece ani de când Smiles promovează proiectele sociale prin ”mission trips”. În fiecare seară de miercuri am avut o prezentare specială a câte unui proiect, iar a doua zi o activitate mai deosebită în proiectul respectiv, pentru ca în sărbătoarea noastră să fie incluși și beneficiarii.

vara_2014_3

Le mulțumim tuturor celor care au venit în România și dintre care cei mai mulți vor deveni, sperăm, susținători ai Asociației Smiles! Vă mulțumim și vouă, celor care ne încurajați adesea și mergem mai departe! Sunt atât de mulți oameni ce au nevoie de ajutorul nostru!

 

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s