După Sărbători…

sigla_noua_ASVă dorim tuturor un 2014 binecuvântat, să fiți mulțumiți și mulțumitori pentru toate lucrurile, de vreme ce ”toate lucrează împreună pentru binele celor ce-L iubesc pe Dumnezeu!”

Vă mulțumim tuturor pentru interes și participare în ce privește activitatea Asociației Smiles pe parcursul anului trecut! Am avut foarte multe persoane interesate de proiectele pe care le desfășurăm, și nu doar pentru a beneficia de acestea. Au fost mulți binevoitori gata să doneze bani, bunuri sau timp pentru a asigura susținerea atât de necesară, în mod deosebit din Marea Britanie, dar și din alte țări, nu în ultimul rând din România. Vă mulțumim!

Campaniile de sfârșit de an au generat de asemenea interes și sprijin. ”Hai la un ceai!” a strând nu mai puțin de 2.200 de lei, sprijin foarte binevenit pentru Adăpostul Temporar pe care Smiles îl asigură persoanelor fără locuință, iar campania ”Dăruiește pentru un Crăciun Fericit 2014”, prin care am promovat și strâns fonduri pentru toate proiectele noastre, a adunat peste 20.000 de lei! Le mulțumim foarte mult tuturor celor care au donat, persoane fizice sau firme, pentru că au avut o inimă mare și atât de multe familii sărace, sau persoane singure, s-au putut bucura de sărbători mai fericite, știind că cineva și-a adus aminte și de ei!

În mod deosebit trebuie să menționăm participarea extraordinară a companiei Celestica, angajații de aici au alcătuit cadouri, au vizitat familii, au participat cu donații! Încă o dată, le mulțumim mult și apreciem interesul și implicarea! Un exemplu fantastic pentru oricine!

Nu în ultimul rând îi menționăm pe copiii și tinerii care au venit să ne colinde în preajma Sărbătorilor. Locatarii Centrului pentru Vârstnici au primit vizita elevilor de la Liceul Emanuel, de la Liceul Betel, precum și a unor grupuri de tineri ce au venit chiar în seara de Crăciun să aducă vestea bună! Le mulțumim și lor!

Pentru anul care a început, Asociația Smiles are planuri mari! Poate cel mai semnificativ este finalizarea Complexului de la Salonta, prin încheierea Fazei a II-a, respectiv construirea Centrului pentru Copiii cu Dizabilități. În 2013 s-a finalizat partea întâi a proiectului, prin darea în folosință a Centrului pentru Persoanele Vârstnice la data de 1 octombrie, fiind deja cazate 18 persoane în vârstă până la acest moment dat.

Toate proiectele însă vor continua și suntem recunoscători Domnului și tututoror celor ce ne sprijină pentru acest fapt! Vă invităm să ne fiți alături și pe mai departe, pentru că participarea fiecăruia este esențială! Atât de mulți oameni au nevoie de noi, încât oricine, oricând, cu oricât, poate face diferența. Nu uitați de moto-ul nostru: ”Nu putem schimba lumea, dar putem schimba lumea cuiva!”

Ne revedem curând.

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s