Campaniile de Craciun ale Asociatiei Smiles

Ne apropiem de perioada sărbătorilor de iarnă și în curând vom vedea peste tot promoții de sezon, lumini și găteli pe străzi și-n case, muzici și colinde la radio și-n supermarket, bucurie și anticipare pentru ce urmează. Moș Crăciun este foarte ocupat zilele acestea să citească scrisorile celor mici, iar cadourile sunt așteptate cu nerăbdare, desigur va avea mult de lucru, dar se va descurca el, doar are experiență de mulți, mulți ani…

Și totuși, nu pentru toată lumea va fi bucuria la fel. Nu o dată am văzut cât de mult adevăr este în constatarea că cel mai singur te simți nu în mijlocul deșertului, sau pe vreun munte îndepărtat, ci în mijlocul oamenilor! Atunci când toți ceilalți, parcă vorbiți dinainte și parcă hotărâți să-ți facă în ciudă se bucură, cântă, râd și glumesc, uitând de boala, singurătatea sau bătrânețea ta – ei bine, atunci bucuria se transformă în întristare, dezamăgire și disperare. Și nici un argument nu mai e destul de puternic să te convingă că e totuși un timp al veseliei!

Asociația Smiles este gata să aducă un zâmbet pe fața celor care au uitat să zâmbească! Însă avem nevoie și de ajutorul vostru!

pliant_craciun_2012Campania de strângere de alimente pentru familiile sărace ”Dăruiește pentru un Crăciun Fericit 2013”, pe care o desfășurăm cu începere din 18 noiembrie în magazinele TreiG, dorește să informeze publicul larg despre proiectele noastre și despre nevoile celor pe care îi asistăm. Oricine dorește poate face o donație în bani sau în produse, pe care colegii noștri asistenți sociale le vor distribui de Crăciun. În programul de asistare a familiilor în dificultate se află acum înscrise aproximativ 100 de familii, fiecare având probleme și situații diferite, dat toate având nevoie de ajutor. De aceea, vă invităm să ne fiți alături în încercarea de a-i ajuta! Detalii despre campania de anul trecut.

campanie_ceai_CraciunMai târziu, în decembrie, vom lansa și ediția a doua a campaniei ”Hai la un ceai!” pentru beneficiul programului de asistență al persoanelor fără adăpost din Oradea. Sunteți invitați să gustați un ceai cald dacă treceți prin zona Supermarket Crișul și să donați pentru sprijinirea adăpostului prin care Asociația Smiles oferă cazare, masă, asistență medicală și socială pentru mai mult de 30 de beneficiari. Detalii despre campania de anul trecut.

Ca și în anii trecuți, contăm pe sprijinul fiecăruia dintre voi! Poate veți putea dona câteva alimente, poate veți dori să stați de vorbă cu noi, sau poate veți oferi din timpul vostru pentru a fi voluntari ai zâmbetelor… În orice fel veți dori să vă implicați, noi vă așteptăm cu bucurie! Detalii puteți afla de la colegul nostru Sorin Balogh, coordonatorul de marketing, la telefon 0734.770.957 sau sunând la sediul nostru, 0259.318.052.

afis concert Craciun JFLCel mai nou proiect al nostru, Centrul pentru Persoanele Vârstnice din Salonta, deschis în octombrie anul acesta, de asemenea va organiza un eveniment de sezon: un concert de Crăciun, pe data de 19 decembrie, în Salonta.

Pentru cei mai mulți dintre locatarii centrului, bucuria Nașterii Mântuitorului nu ar putea fi deplină, neavându-i pe cei dragi alături – la noi însă au găsit o familie nouă, prieteni și oameni gata să ajute! Acum ei au o nouă casă care este și… acasă! De aceea, concertul poartă numele ”Acasă de Crăciun…” iar invitații noștri vor aduce vestea bună: Hristos s-a născut!

Anunțuri

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Campaniile de Craciun ale Asociatiei Smiles

  1. Pingback: Salonta: Concert caritabil de colinde | Bihorul Evanghelic

  2. Pingback: Salonta: Concert caritabil de colinde | Romania Evanghelica

  3. Pingback: Evenimente – 19 decembrie 2013 | Romania Evanghelica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s