Voluntarii imparte.ro si pâinea de la Vel Pitar

paine-vel-pitar-smiles-1Asociaţia Smiles, la fel ca și alte organizații, pune accent pe actele de voluntariat. Când spunem asta, nu ne referim doar la munca de teren desfăşurată de voluntarii noştri sau la faptul că aceştia susţin din punct de vedere financiar proiectele pe care le avem, ci şi la voluntariatul online. Această oportunitate ne-a fost oferită de către imparte.ro –  portalul carităţii, o iniţiativă Vel Pitar. Astfel, încă din 2011, am încercat să promovăm această ocazie de a face bine celui de lângă noi, chiar şi din faţa unui computer. Fie că voluntarii înscrişi pe site au trimis felicitări caritabile, fie că au trimis codurile de pe ambalajele pâinilor French Toast, toate ne-au ajutat să adunăm un număr considerabil de felii de pâine, pe care odată primite le-am putut distribui în cadrul proiectelor noastre.

paine-vel-pitar-smiles-5Primele felii strânse pe imparte.ro le-am primit în aprilie 2011, apoi în ianuarie 2012. Anul acesta, mai exact pe 5 iunie am primit din nou pâine de la Vel Pitar, cu ajutorul portalului carităţii.

Mulţumind încă o dată pentru această iniţiativă, iată mai jos câteva imagini cu beneficiarii noştri, bucurându-se de pâinea primită:

 

 

Anunțuri

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s