Oh, Happy Day(s)!…

Sâmbătă și duminică i-am sărbătorit pe Maria și Cornel, care iată, își încep umblarea lor împreună sub binecuvântarea Domnului! Încă o zi (ce tare ar fi fost să fie luni!) și era ca la nunțile din povești… Dar chiar și așa, a fost un week-end foarte special pentru cei doi, dar și pentru colegii și prietenii de la Smiles.

Sâmbătă a avut loc cununia civilă, după care a fost o recepție la sediul Asociației de la Cihei. Colegi, invitați din Anglia, prieteni din România, rude, toți am avut parte de o petrecere în aer liber, iar bucuria ne-a fost întreagă, pentru că prognoza meteo nu s-a confirmat! Trebuia să plouă, în schimb am avut parte de soare. Atmosfera a fost întreținută de muzica celor de la Tonea Brothers Band, de glume și anunțuri, de întâmplări de tot felul – nu intrăm în detalii, dar e destul să spunem că fost o seară reușită!

 

Duminică am început sărbătoarea la Biserica Providența, unde cei doi și-au rostit jurămintele înaintea lui Dumnezeu. Adi Galiger a rostit binecuvântarea, iar colegii și prietenii au participat cu îndemnuri, cântări, urări de bine și încurajări! (Am reținut-o pe cea a lui Kevin: Se spune că bărbații căsătoriți trăiesc mai mult… Nu e adevărat, doar li se pare viața mai lungă!)

Apoi, la Palazzo a avut loc recepția oficială. Din nou Tonea Brothers au susținut programul muzical, alături de ei și alții au avut diverse contribuții… Sfaturi, glume, cântece. Am avut și un moment de dans țigănesc, spre deliciul invitaților englezi în special, dar nu numai. O mențiune specială despre meniu – foarte gustos, foarte elegant. Iar dulciurile ne-au ținut energia la nivel ridicat!

Seara s-a încheiat cu un tort foarte special, cu felicitările din partea invitaților și cu mulțumiri din partea mirilor. Totuși, noi le mulțumim lor pentru timpul deosebit pe care l-am petrecut împreună!

 

Dragii noștri, vă dorim din toată inima multă bucurie în viață, binecuvântări și fericire! Și nu uitați ce vi s-a spus la bicerică: Căsnicia nu e sortită nici succesului, nici eșecului. Este așa cum ți-o faci!

Domnul să vă însoțească mereu!

 

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s