Gala voluntarilor Smiles 2013

Voluntariatul este o valoare extrem de apreciată la Asociația Smiles. Nu doar pentru că proiectele noastre au beneficiat de contribuția multor tineri voluntari în campaniile trecute, dar și pentru că întreaga organizație s-a bazat de la început pe acest concept și tot ce se întâmplă azi la Smiles este posibil doar mulțumită voluntarilor din străinătate care ne-au sprijinit și continuă să ne sprijine de peste 10 ani.

Plian Smiles Paste 2013Totuși, ziua de ieri a fost dedicată voluntarilor români, tineri care ne-au ajutat în mai multe ocazii să strângem alimente și donații pentru persoanele pe care le ajutăm. I-am invitat pe toți la sediul nostru din Cihei, unde am petrecut împreună vreo două ore, având astfel ocazia să le prezentăm pe scurt câteva cuvinte despre proiecte și despre rezultatele eforturilor lor. Apropo, dăruirea cu care aceștia au acționat de fiecare dată când au participat la acțiunile publice a fost fantastică, iar perseverența cu care au continuat, uneori în ciuda refuzurilor (au mai fost și din acestea) a fost un extraordinar exemplu pentru noi toți. De aceea, din toată inima, le mulțumim și le dorim răsplata cerului!

gustariDupă ce unii dintre responsabilii pe proiecte au avut câteva cuvinte pentru invitații noștri și câțiva dintre voluntari au împărtășit impresii, am lansat o nouă provocare pentru campania de Paște de anul acesta. Apoi, într-un acord general, am trecut cu bucurie la partea a doua: gustările pe care Luci le-a pregătit pentru noi!

Cu mulțumire pentru contribuția lor, le transmitem tuturor voluntarilor Smiles aprecierile noastre și invitația să se reînscrie pe liste…

Mai sunt încă multe de făcut!

Fiți binecuvântați!

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s