,,Să știi mai multe, să fii mai bun!”

Sub acest dicton s-au desfășurat toate activitățile din grădinița și școala ,,Smiles” din Tileagd în săptămâna 1-5 aprilie 2013. Scopul acestui program special este implicarea tuturor copiilor în activități care să răspundă diverselor lor interese și preocupări, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, in contexte nonformale.

Scoala Altfel aprilie 2013 061Ieșind din tiparul activităților obișnuite, copiii din grădiniță au fost deosebit de încântați să prepare alături de profesoare și mămici ,,sandwich-uri haioase, bune și gustoase” pe care desigur, le-au și savurat cu multă poftă.

Am primit vizita polițiștilor de la Secția de poliție din Tileagd, de la care copiii au aflat o mulțime de lucruri interesante pentru viața de zi cu zi.

Scoala Altfel aprilie 2013 ziua 2 024Deosebit de interesantă a fost plimbarea în satul vecin, Călătani, unde școlarii au admirat lucrările unui pictor local și au primit din partea acestuia o serie de amănunte cu privire la picturile realizate de el și tehnicile de lucru folosite. Cu această ocazie, copiii l-au invitat la școală, pentru a se putea lăuda, la rândul lor, cu picturile și desenele realizate de ei.

Scoala Altfel aprilie 2013 ziua 3 008Cabinetul de stomatologie, de obicei, nu este un loc deosebit de atractiv, nu sunt însă de aceeași părere copiii din grupa mare, care s-au simțit foarte confortabil în scaunul stomatologic și au avut o mulțime de întrebări legate de dințișorii lor.

Prințese, prinți, măști, vals, fețe zâmbitoare și voie bună, cam așa se poate descrie în câteva cuvinte carnavalul din grădiniță. Am avut și invitați de seamă, din Marea Britanie, care au dansat și s-au distrat copios alături de cei mici.

Scoala Altfel aprilie 2013 ziua 2 031Copiii și-au rezervat o zi pentru a pregăti lucrările cu care vor participa la concursul național ,,Tradiție și credință”. Prin picturile, desenele, colajele și felicitările realizate, ei și-au pus în valoare creativitatea, originalitatea și îndemânarea care, fără îndoială, vor fi apreciate.

Întrecerile sportive, învățarea unor noi pași de dans, precum și timpul deosebit de plăcut petrecut împreună cu toți copiii și cadrele didactice din școală și grădiniță au încheiat o săptămână foarte reușită, iar scopul acestui program, cu siguranță, a fost atins.

 Director Ungureanu Clara 

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s