Targ de 1 Martie la Celestica

3Cu ocazia organizării celei de-a doua ediții a Târgului de Mărțișor, Celestica ne-a oferit din nou oportunitatea de a promova programul educațional al Asociației Smiles în cadrul companiei și de a strânge banii pentru susținerea lui.

Elevii claselor I-IV de la școala Asociației Smiles din Tileagd au făcut mai multe mărțișoare pe care le-au oferit spre vânzare la acest târg, cu scopul de a susține activitățile socio-educative de la Tileagd care se află în derulare.

Asociația Smiles susține acest program socio-educativ din Tileagd încă începând cu anul 2003. Acest program vine în ajutorul copiilor români si romi de la Tileagd prin care oferim opo7rtunitatea acestei comunități de a se educa, de a dobândi abilitățile și priceperile necesare integrării cu succes în societate.

Aici fiecare copil primește educație după curicula ministerială, din partea unor învățători și profesori calificați; o masă de prânz; programe after-school; activități de consiliere; activități extracuriculare, sportive, artistice; clase de instrument, etc. La acest moment avem înscriși peste 130 de copii de etnie romă și română, în proporție de aproximativ 1:1.

2 4 8 6

Dacă credeți în importanța educației pentru schimbarea în bine a copiilor săraci din zona rurală, vă invităm să vizitați programul nostru și să deveniți parte dintre susținătorii direcți ai acestor copii.

Mulțumim oamenilor cu inimă largă de la Celestica!

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în Eveniment și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s