Daruieste pentru un Craciun Fericit! 2012 la final

Începută pe data de 12 noiembrie, campania de strângere de alimente pentru persoanele și familiile înscrise în programele noastre de sprijin a lansat o provocare specială: dăruiește pentru a avea și a oferi cuiva un Crăciun Fericit! Egale ca importanță, bucuria dăruirii și a primirii unui cadou face ca Sărbătorile să fie cu adevărat pline de lumină și de speranță – pentru oricine, oriunde!

Magazinele TreiG din Ioșia, Nufărul și Decebal ne-au fost partenere. Vrem să le mulțumim pentru bunăvoința cu care i-au primit pe voluntarii Smiles și pentru încurajări, deasemenea pentru sprijinul acordat în celelalte campanii pe care le-am desfășurat în parteneriat în 2012!

campania_Craciun_2012_3   campania_Craciun_2012_2

Cantitatea de alimente care s-a adunat a fost impresionantă – peste 130 de coșuri de cumpărături, iar pentru aceasta trebuie să vă mulțumim dumneavoastră, celor care ați donat, din toată inima, în numele copiilor, părinților, bunicilor și străbunicilor care au primit astfel un cadou de Sărbători! Valoarea totală a bunurilor depășește 12.000 de lei. Astfel, spre exemplu, s-au donat 587 kg făină, 297 kg orez, 150 litri ulei, 334 kg zahăr, 190 kg de paste făinoase – pe lângă acestea au fost donate conserve, dulciuri, produse de curățenie și igienă și multe altele. Lista este lungă, dar toate au fost donate cu bucurie și primite cu la fel de mare bucurie!

campania_Craciun_2012_1Proiectele Familii, Adăpostul temporar, Centrul de Bătrâni, Comunitatea Sălard, Centrul Comunitar Gepiu, Complexul Comunitar Tileagd, toate au putut dărui, prin bunăvoința dumneavoastră, un pachet special celor mai nevoiași dintre asistații noștri! Ați dăruit pentru ca aceste persoane să aibă cu adevărat un Crăciun Fericit! Cu multă bucurie, dacă veți dori, vă invităm să îi cunoașteți personal, începând cu luna ianuarie, când colegii noștri vor fi pe teren din nou, în fiecare zi.

Mulțumim voluntarilor (de la Universitatea Emanuel, Gepiu, Biserica Golgota, Biserica Filadelfia, GS Andrei Șaguna) care au făcut o muncă absolut exemplară, au dăruit nu doar timp și efort, dar au pus și din inima lor o parte în desfășurarea campaniei! Apreciem foarte mult dăruirea voastră!

Vrem să mulțumim și celorlalți parteneri: Radio Vocea Evangheliei, Zahăr Diamant, Fast Food Bigy’s, Seharia Grup, Universitatea Emanuel.

campania_Craciun_2012_4Vă mulțumim încă o dată tuturor  pentru implicare și pentru dărnicie! Vă invităm să ne rămâneți aproape și să continuăm împreună și pe mai departe să le fim de ajutor celor în nevoie! Asociația Smiles rămâne consecventă în încercarea de-a pune un zâmbet pe fața tuturor celor mai puțin fericiți. Nu uitați, nu putem schimba lumea, dar împreună putem schimba lumea cuiva!

Asociatia Smiles

Anunțuri

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Daruieste pentru un Craciun Fericit! 2012 la final

  1. Pingback: Campaniile de Craciun ale Asociatiei Smiles | Asociaţia Smiles

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s