Ne-am clasat pe o poziţie câştigătoare!

Adăpostul Temporar pentru Persoanele fără locuinţă din Oradea – proiectul cu care  Asociația Smiles a participat în concurs și pe care mulţi dintre dumneavoastră l-aţi votat, a fost inclus în lista proiectelor câștigătoare pe poziția 17, în urma evaluărilor finale a voturilor. Mulţumim, Raiffeisen Bank!

Raiffeisen Comunitati Smiles

Din cele 205 proiecte participante în acest program, 25 au fost desemnate câștigătoare în ordinea numărului de voturi obținute.

Dincolo de câștigarea acestui grant prin sprijinul și efortul mai multor persoane, am câștigat o mulțime de noi prieteni! Prin această provocare am reușit să cunoștem inimile celor care au simțit alături de noi, care au tras din greu pentru fiecare vot, celor care au crezut în schimbarea în bine pentru persoanele fără locuinţă din Oradea.

Vă mulțumesc din suflet pentru că ați fost alături de noi! Mulțumesc că v-ați investit timpul, somnul și inima pentru fiecare vot obținut! Am fost absolut impresionat de răspunsul pe care l-aţi dat provocării noastre. Chiar dacă nu ne-am cunoscut personal, nu ați auzit de noi până acum, totuşi ați acceptat să ne susțineți și să credeți în SCHIMBARE pentru mai binele multor oameni!

Vă invităm să ne contactaţi, să ne vizitați și să-i cunoașteți pe cei pentru care ați votat!

Felicitările pentru această reușită sunt pentru toți cei care s-au trudit împreună cu noi pentru fiecare vot, dar gloria este a Domnului nostru Isus Hristos care a intervenit și a schimbat situația în ultima clipă, când noi nu am mai puteam schimba nimic. La finalul competiției proiectul nostru era pe o poziție necâștigătoare, dar, după evaluarea voturilor și a proiectelor, am fost avansați pe locul 17 și ni s-a alocat suma de 3.800 de euro.

În continuare, vă doresc, ca Domnul să vă fie desfătarea inimii voastre și să căutați fața Lui mai mult decât ce puteți primi din mâinile Lui!

Cu drag,

Sorin Balogh

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ne-am clasat pe o poziţie câştigătoare!

  1. Pingback: Votează proiectul Asociației Smiles: Vreau la muncă nu pe stradă! – Ultimele 3 zile | Romania Evanghelica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s