Mihai

UPDATE 11 iunie 2012: Sâmbătă, Mihai a murit. Din nefericire, tratamentul administrat nu i-a putut salva viaţa. Suntem alături de familie, ne rugăm pentru liniştea şi consolarea lor şi credem că Dumnezeu le va mângâia sufletele întristate.

UPDATE: Mihai este în continuare sub tratament, dar prognosticul rămâne foarte rezervat. Nu mai reacţionează la stimulii externi, iar febra nu cedează, chiar după 10 zile de tratament. În tot acest timp a fost în stare de inconştienţă.

Mihai este un băiat special, are 21 de ani şi serioase probleme de sănătate (de ordin fizic şi psihic). Vineri a fost dus de urgenţă la spital, cu dureri mari în zona abdominală.

Încă de joi avea dureri, doar că prima dată când a fost dus la spital, i s-a pus un diagnostic greşit. Până la urmă a trebuit să fie operat de urgenţă, având apendicele perforat, ceea ce a dus la peritonită acută. Operaţia a durat mai bine de două ore. Medicul a spus că a făcut tot ce se putea face, dar semnele nu sunt prea bune. De atunci febra nu scade, iar Mihai a făcut şi un stop cardio-respirator noaptea trecută.

Noi credem totuşi că Dumnezeul nostru face încă minuni şi El poate să-L vindece pe Mihai. Rugaţi-vă împreună cu noi pentru sănătatea lui!

Nelu Cioara – Smiles

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s