Mihai

UPDATE 11 iunie 2012: Sâmbătă, Mihai a murit. Din nefericire, tratamentul administrat nu i-a putut salva viaţa. Suntem alături de familie, ne rugăm pentru liniştea şi consolarea lor şi credem că Dumnezeu le va mângâia sufletele întristate.

UPDATE: Mihai este în continuare sub tratament, dar prognosticul rămâne foarte rezervat. Nu mai reacţionează la stimulii externi, iar febra nu cedează, chiar după 10 zile de tratament. În tot acest timp a fost în stare de inconştienţă.

Mihai este un băiat special, are 21 de ani şi serioase probleme de sănătate (de ordin fizic şi psihic). Vineri a fost dus de urgenţă la spital, cu dureri mari în zona abdominală.

Încă de joi avea dureri, doar că prima dată când a fost dus la spital, i s-a pus un diagnostic greşit. Până la urmă a trebuit să fie operat de urgenţă, având apendicele perforat, ceea ce a dus la peritonită acută. Operaţia a durat mai bine de două ore. Medicul a spus că a făcut tot ce se putea face, dar semnele nu sunt prea bune. De atunci febra nu scade, iar Mihai a făcut şi un stop cardio-respirator noaptea trecută.

Noi credem totuşi că Dumnezeul nostru face încă minuni şi El poate să-L vindece pe Mihai. Rugaţi-vă împreună cu noi pentru sănătatea lui!

Nelu Cioara – Smiles

About Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
This entry was posted in De zi cu zi.... Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s