Mai aproape de aproapele tau impreuna cu Trei G Retail

Suntem datori să mulţumim în primul rând lui Dumnezeu pentru toate bunurile donate cu ocazia campaniei: de Paşte, fii mai aproape de aproapele tău.
Orădenii au dăruit la provocarea voluntarilor în magazinele 3 G din Oradea următoarele produse: 263 kg de faină albă, 229 kg de zahăr, 132 kg de orez, 99 litri de ule şi multe alte bunătăţi, în valoare totală de 5456 RON.
Întrebarea care este în mintea dumneavoastră este: vor ajunge aceste alimente unde trebuie? Este o întrebare legitimă ţinând cont de câte lucruri s-au întâmplat în era ajutoarelor din România.
De aceea noi ne-am grăbit să distribuim aceste bunuri donate cât mai repede persoanelor care sunt incluse în proiectele Asociaţiei Smiles. De notat, am invitat să participe la această activitate reprezentanţii Supermarketului local Trei G care pot sa confirme că alimentele au ajuns acolo unde trebuia.


Săptămâna trecută am început să distribuim aceste alimente după cum urmează: Şcoala Comunitară din Tileagd a primit produse alimentare în valoare de 411 Ron, în special produse care pot fi folosite în cadrul celor două mese pe zi de care beneficiază 130 de copii din familii defavorizare social; pentru familiile sărace cuprinse în proiectul comunitar Sălard au fost distribuite alimente de bază în valoare de 915 Ron; pentru persoanele găsite în Adăpostul temporar pentru oamenii străzii din Oradea – 43 persoane, au primit alimente în valoare de 362 Ron; pentru bunicuţele cuprinse în programul Centrul pentru bătrâni Cihei au primit alimente în valoare de 263 Ron; pentru victimele violenţei domestice sprijinte prin adăpostul nostru s-a alocat alimente în valoare de 298 Ron; şi nu în ultimul rând familiilor din programul Sprijin pentru familii în dificultate au primit alimente în valoare de 756 Ron.

În această săptămână vom continua cu distribuirea alimentelor la familile sărace şi vom fi însoţiţi în această activitate de partenerii campaniei Mai aproape de aproapele tău.
Mulţumim pentru toţi cei care au dăruit, iar dacă există între voi pesoane care doresc să vadă cu ochii lor şi să participe la distribuirea alimentelor sunteţi invitaţi cu drag!
Cine doreşte poate să mă contacteze la următorul număr de telefon: 0734 770 957

Sorin Balogh

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s