Rezultatele campaniei „De Paşte, fii mai aproape de aproapele tău!”

Campania pe care am desfăşurat-o timp de o săptămână a fost un succes, atât din perspectiva bunurilor care au fost donate de către clienţii TreiG şi Selgros, dar mai ales pentru că a dat ocazia tuturor de a se implica activ, practic, în sprijinirea celor săraci – beneficiari ai proiectelor Smiles!

Am fost surprinşi să vedem cât de entuziaşti au fost mulţi dintre cei care au trecut pe la standurile noastre, gata să dea o mână de ajutor, să doneze alimente sau bani, cu o inimă plină de bunăvoinţă! Bunici ieşiti la plimbare, mame grăbite, copii nerăbdători, liceeni în vacanţă – mulţi au trecut pe la noi, ne-au încurajat şi au promis că vor mai ajuta şi altă dată! Toate acestea ne-au încurajat şi credem  că şi pe viitor vor fi alături de noi!

În cifre, până joi seara s-au adunat alimente în valoare de 5.224 lei, precum şi donaţii în bani – 253 lei. În cele mai mari cantităţi s-a donat făină, orez, zahăr, ulei, paste şi… ciocolată. În cea mai mare parte acestea au fost livrate, pe măsură ce se adunau, direct familiilor din proiectele noastre, iar în zilele următoare întreaga cantitate va fi distribuită, astfel încât beneficiari din proiectele Sprijin pentru familii, Adăpost pentru oamenii străzii, Comunitatea Sălard, Centrul de Bătrâni, Centrul de Urgenţă să se poată bucura de ele.

O menţiune despre voluntari: au fost extrem de dedicaţi şi harnici. Au stat de vorbă cu toţi cei interesaţi, au explicat nevoile şi motivele campaniei noastre, iar rezultatele sunt pe măsură. Le mulţumim!

Vă mulţumim şi vouă, tuturor celor care aţi donat alimente sau bani! Vă mulţumim pentru că v-am simţit aproape, gata să vă implicaţi, cu compasiune pentru cei în nevoie! Doar în felul acesta, ajutând şi fiind „aproape de aproape nostru” vom putea schimba lumea cuiva! Doar ÎMPREUNĂ! Psalmul 113

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s