Celestica îşi deschide din nou inima

Compania multinaţională Celestica din Oradea şi-a deschis din nou inima şi porţile pentru oamenii defavorizaţi, organizând în incintă, pe data de 28 februarie, un Târg de Mărţişoare.

Mai multe ONG-uri au fost invitate pentru a participa la acest eveniment de caritate, unde au avut ocazia să expună şi să vândă mărţişoare, felicitări şi tot felul de  obiecte realizate de beneficiarii servicilor sociale ale acestora. Angajaţii Celestica au fost din nou binevoitori şi ne-au încurajat, cumpărând cadouri şi făcând donaţii, sprijinindu-ne şi în acest fel în activitatea noastră.

Asociaţia Smiles a participat cu mai multe obiecte confecţionate de către copiii Grădiniţei şi Şcolii Comunitare din Tileagd şi de către copiii Centrului de zi din Gepiu. La standul nostru au fost prezente Olimpia şi Casandra, două eleve din clasa a IV-a de la şcoală, care au adus multă culoare şi bucurie în cadrul evenimentului.

Mulţumim companiei Celestica şi angajaţilor ei pentru încurajare şi sprijin în fabricarea şi dăruirea de zâmbete persoanelor defavorizate social din judeţul Bihor.

Anunțuri

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s