O zi dulce de primăvară cu Celestica

Marţi, 21 Februarie 2012, a fost o zi marcată de 210 surprize dulci, dăruite de compania Celestica Oradea pentru beneficiarii Asociaţiei Smiles.

Împreună cu trei doamne de la compania Celestica, am distribuit 210 prăjituri în câteva dintre locaţiile proiectelor Asociaţiei Smiles. Astfel, la Tileagd, 130 de copiii din cadrul grãdiniţei şi şcolii primare au fost surprinşi de aceastã surprizã dulce. Dupã masa de prânz s-au bucurat de o prãjiturã bunã. Anul acesta, desertul care în mod normal le era servit, a fost scos din meniu, datoritã fondurilor insuficiente.

Grădiniţa şi şcoala primară Smiles din Tileagd oferă sprijin copiilor săraci din localitatea Tileagd din familii de români si romi, care nu-şi permit să-şi ţină copiii în şcoala de stat din Tileagd. La grădiniţa şi şcoala Asociaţiei Smiles, fiecare copil beneficiază de un pachet complet de sprijin: micul dejun, masa de prânz, haine curate, posibilitatea de a face 3 duşuri pe săptămână şi sprijin în realizarea temelor pentru a doua zi în cadrul programului de „After school”.

Şi cei 25 de copiii de la Centrul Comunitar Smiles din Gepiu au fost surprinşi şi îndulciţi de gestul şi prăjiturile aduse de compania Celestica Oradea. Şi la Gepiu Asociaţia Smiles oferă o masă de prânz copiilor din familii sărace din Gepiu şi sprijin în realizarea temelor pentru şcoală, în cadrul programului de „After school”. Copiii merg acasă cu stomacul plin şi temele făcute. Pe lângă prăjituri, Celestica a dăruit şi câte un cadou cu hăinuţe şi jucării fiecărui copil.

Apoi, „echipa cu prăjituri” a vizitat Centrul de Bătrâni de la Cihei unde avem şapte rezidente. Bucuria a fost şi mai mare când echipa de la Celestica a intrat pe uşă cu cutia de prăjituri. Acest centru este destinat persoanelor în vârstă, singure, aflate în situaţii speciale, persoane părăsite de familie, care nu-şi permit să locuiască într-un azil de bătrâni.

În cele din urmă, am ajuns şi la Adãpostul temporar pentru oamenii strãzii din Oradea, unde doamnele de la Celestica au dãruit prãjituri celor 39 de persoane rezidente în adăpostul temporar şi 5 coşuri cu alimente pentru cele 5 familii. În cadrul acestui adăpost locuiesc şi familişti şi nefamilişti. În total sunt 39 de persoane care beneficiazã zilnic de cazare şi o masã caldã.

Mulţumim Celestica pentru că v-aţi gândit din nou la noi!

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O zi dulce de primăvară cu Celestica

  1. Pingback: 10 postări în Top 100 WP (25.02.2012) « Romania Evanghelica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s