Camera de rugăciune

„Cereţi şi veţi căpăta, pentru ca bucuria voastră să fie deplină.” Ioan 16.24

Din toamna anului trecut, am început să aplicăm cu mai multă consecvenţă, împreună cu copiii, această poruncă a Domnului Isus.

Ce-şi doresc copii?

Dorind să văd care sunt nevoile şi frământările lor, i-am rugat pe copii să scrie pe o foaie ce i-ar cere lui Dumnezeu, dacă acesta ar sta faţă în faţă cu ei… Cererile lor au mers de la o maşină”, o păpuşă mare, o saltea nouă ca să nu mai dorm pe jos, „înţelegere între părinţi”, geacă pentru iarnă”, o capră” până la “Doamne vreau să te văd!”, “Doamne, vreau să îmi mântuieşti familia!”, “Doamne, vreau să te foloseşti de mine! Pe lângă acestea, în fiecare zi cer binecuvântare pentru sponsori, se roagă pentru mâncare, bani pentru utilităţi, haine şi înţelepciune la şcoală.

Ce au primit?

Au trecut lunile şi parcă am uitat rugăciunile făcute, dar Dumnezeu are un timp al lui în care răspunde. Una dintre fetele care se rugau pentru mântuirea familiei, de aproape un an, a venit săptămânile trecute în biroul meu, radiind de bucurie, să îmi spună că bunica şi tatăl ei, unchiul, mătuşa, s-au predat Domnului.

La un moment dat părinţii unuia dintre copii au hotărât să divorţeze, aşa că l-am încurajat să se roage pentru ei, şi azi părinţii sunt încă împreună şi îl caută pe Domnul.

O foarte mare bucurie le-au adus fetele din Italia; copiii au fost uimiţi să vadă depozitul de alimente plin, hainele şi jucăriile pe care le-au primit. Acesta a fost un răspuns atât de evident la rugăciunilor lor, încât au fost şi mai mult încurajaţi să persevereze în direcţia aceasta.

De ce o sală de rugăciune şi un timp special dedicat pentru lucrul acesta?

Aceste experienţe i-au motivat şi mai mult pe copii să se roage, aşa că am stabilit două zile pe săptămâna în care să avem un timp special dedicat rugăciunii. Acum ne rugăm pentru misionari, pentru mântuirea oamenilor din Gepiu, pentru sponsori noi, pentru banii de care avem nevoie ca să putem merge în tabără vara aceasta, pentru cei bolnavi dintre prietenii şi familiile noastre.

Am început să adunăm materialele pentru amenajarea unei camere, cu panouri, pe care copiii să îşi poată scrie motivele de rugăciune şi apoi mulţumirile pentru răspunsurile primite.

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Camera de rugăciune

  1. Pingback: Peretele cererilor şi al mulţumirilor la Gepiu | Asociaţia Smiles

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s