Campania „Dăruieşte 2% pentru UN zâmbet!”

Asociaţia Smiles a lansat o nouă campanie, de data aceasta este vizat 2% din impozitul pe venit. Un procent mic, în multe situaţii – în cazul unei  persoane angajată cu salariul minim pe economie de 700 lei, fără a avea copii în îngrijire, vorbim de 1 leu pe lună doar, iar în cazul unui absolvent de studii superioare, cu salariul minim de 1.200 lei, vorbim de 2,5 lei pe lunădar asupra căruia NU STATUL, ci TU decizi. În acelaşi timp, dacă facem o aritmetica simplă, vom vedea că şi acel modest 1 leu lunar înseamnă totuşi 12 lei direcţionaţi pentru sprijinirea unui proiect social, întrun an. Astfel, nu trebuie neglijată ocazia de a hrăni un sărac, de a asigura medicamentele unui bolnav sau a sprijini educaţia unui copil! Totul fără nici un fel de costuri suplimentare din partea voastră!

Legea oferă deci posibilitatea ca fiecare dintre noi să hotărască ce va face cu aceşti bani. Singurele opţiuni sunt desigur organizaţiile non-profit. În acest fel, fără nici un cost suplimentar, oricine poate sprijini proiectele Asociaţiei Smiles, printr-o simplă semnătură. Ne puteţi da astfel o mână de ajutor, la propriu, prin descărcarea şi completarea formularului de pe site-ul nostru, www.asociatiasmiles.ro

În următoarea perioadă, toate postările de pe blog vor fi însoţite şi de bannerul de mai jos, pentru a vă reaminti că, până pe data de 25 mai anul curent, puteţi direcţiona cei 2%  din impozitul datorat statului, pentru un… .

Vă aşteptăm şi vă mulţumim!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Campania „Dăruieşte 2% pentru UN zâmbet!”

  1. Pingback: Doi la sută… ultima sută! | Asociaţia Smiles

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s