La început de an, Celestica dăruieşte zâmbete!

Luni, 30.01.2012, patru persoane din cadrul companiei Celestica au vizitat 10 familii din programul Sprijin Familii în dificultate. Până seara târziu, am distribuit pachete cu alimente pentru familii, pachete cu fructe şi dulciuri şi cadouri cu jucării pentru copii. O parte din lucruri au fost donate de către angajaţii companiei Celestica, iar o parte din ele au fost cumpărate cu banii donaţi tot de angajaţii companiei Celestica.

  

Mai aproape de aproapele tău nu este doar o lozincă fără conţinut. Persoanele cu inimă mare de la Celestica au demonstrat acest lucru dăruind din inimă alimente şi cadouri familiilor şi copiilor care au uitat să zâmbească. Nu a fost doar o simplă distribuire de alimente! În toate casele în care au intrat, au dăruit mult mai mult decât un pachet cu alimente. Pentru că au dăruit din inimă, s-a văzut şi s-a simţit acest lucru. O astfel de întâlnire, faţă în faţă, între cel care dăruieşte şi cel care primeşte, este o lucrare spirituală care trece dincolo de ce se vede cu ochiul liber.

Cei care dăruiesc cu o inimă plină de bucurie, dăruiesc în primul rând iubire, acceptare, mângâiere, speranţă şi multă lumină. A fost încă o victorie a Împărăţiei Luminii împotriva întunericului care stăpâneşte încă, în multe case din Romania. Şi tu poţi să devii un agent al Împărăţiei Luminii dăruind din toată inima, din puţinul tău, celor care sunt mai săraci sau deznădăjduiţi dintre noi, contribuind astfel la lupta împotriva întunericului, a urii, a dispreţului şi a indiferenţei.

Mulţumim Codruţa, mulţumim Carmen, mulţumim Dan si mulţumim Virgil pentru că aţi ales să distribuiţi lumină în aceste case!

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în Comunitate, De zi cu zi..., Eveniment. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s