Despre familia Toth

Familia Toth Gheorghe locuieşte în Gurbediu şi are 3 copii. Cel mai mare dintre ei a avut un accident în urmă cu 10 ani, de atunci Eugen este ţintuit la pat, viaţa lui, dar si a celor din jur, fiind schimbată total.

După accident, părinţii lui nu l-au mai vrut şi a rămas în grija bunicilor, care l-au îngrijit şi crescut timp de 10 ani. Bunicii, deşi sunt bolnavi şi ei, fiind de multe ori prin spitale, nu l-au abandonat ci, cu ajutorul Smiles, au trecut peste prin toate problemele cu mult curaj.

În urmă cu un an, relaţia bunicilor cu copii ei – părinţii lui Eugen, s-a îmbunătăţit în urma rugăciunilor bunicilor, şi astfel părinţii l-au luat înapoi pe Eugen iar acum au ei grijă de el. Din partea sponsorilor a primit o macara medicală pentru a putea fi mai uşor de ridicat din pat sau de întors de pe o parte pe alta. Eugen, care suferă de tetrapareză şi alte complicaţii, trăieşte fericit alături de fraţii lui. Bunicii au o bătrâneţe mai lejeră, deşi suferă de alte afecţiuni, iar toate lucrurile au revenit la normal şi familia Toth a ieşit din proiect. Tatăl lui lucrează, mama lui la fel, au o casă cu 3 camere, animale şi alte facilităţi alături de care Eugen şi familia lui pot trăi rezonabil.

Pot spune că este un caz special, o situaţie fericită cu un final cât se poate de bun, chiar dacă Eugen este tot suferind de aceeaşi boala, însă circumstanţele s-au schimbat în bine şi suntem bucuroşi pentru acest lucru.

Marius Pop – asistent social

Anunțuri

About Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s