Despre familia Toth

Familia Toth Gheorghe locuieşte în Gurbediu şi are 3 copii. Cel mai mare dintre ei a avut un accident în urmă cu 10 ani, de atunci Eugen este ţintuit la pat, viaţa lui, dar si a celor din jur, fiind schimbată total.

După accident, părinţii lui nu l-au mai vrut şi a rămas în grija bunicilor, care l-au îngrijit şi crescut timp de 10 ani. Bunicii, deşi sunt bolnavi şi ei, fiind de multe ori prin spitale, nu l-au abandonat ci, cu ajutorul Smiles, au trecut peste prin toate problemele cu mult curaj.

În urmă cu un an, relaţia bunicilor cu copii ei – părinţii lui Eugen, s-a îmbunătăţit în urma rugăciunilor bunicilor, şi astfel părinţii l-au luat înapoi pe Eugen iar acum au ei grijă de el. Din partea sponsorilor a primit o macara medicală pentru a putea fi mai uşor de ridicat din pat sau de întors de pe o parte pe alta. Eugen, care suferă de tetrapareză şi alte complicaţii, trăieşte fericit alături de fraţii lui. Bunicii au o bătrâneţe mai lejeră, deşi suferă de alte afecţiuni, iar toate lucrurile au revenit la normal şi familia Toth a ieşit din proiect. Tatăl lui lucrează, mama lui la fel, au o casă cu 3 camere, animale şi alte facilităţi alături de care Eugen şi familia lui pot trăi rezonabil.

Pot spune că este un caz special, o situaţie fericită cu un final cât se poate de bun, chiar dacă Eugen este tot suferind de aceeaşi boala, însă circumstanţele s-au schimbat în bine şi suntem bucuroşi pentru acest lucru.

Marius Pop – asistent social

Anunțuri

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s