Cautam un zambet pentru Iulian!

La început de an obişnuim să ne urăm unii altora fericire, sănătate şi multe binecuvântări. Pentru Iulian, anul 2012 a început cu o veste rea. A fost diagnosticat cu sindromul WPW.

Sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW) se referă la o malformaţie congenitală care implică prezenţa unui ţesut conductiv anormal între atrii şi ventricule, care este asociat frecvent cu instalarea tahicardiei supraventriculare. Ideea este că nu mai are voie să alerge, să se agite, să râdă sau să plângă, pentru că i se poate face rău oricând. Recomandarea medicului a fost să facă operaţie.

Iulian are 6 ani şi este mezinul familiei cu 6 copiii. Mama şi bunica sunt singurele persoane adulte care susţin familia. Familia Ungur este sprijinită lunar de către Asociaţia Smiles prin programul Sprijin pentru Familii. În multe cazuri apar probleme, nevoi urgente care depăşesc ajutorul lunar (pachetul cu alimente) oferit de Asociaţia Smiles. În aceste situaţii facem apel comunităţii locale şi sponsorilor pentru a sprijini familia aflată într-o împrejurare excepţională.

Facem apel pe această cale pentru susţinerea lui Iulian în rugăciunile dumneavoastră!

Pentru mai multe informaţii sau modalităţi de sprijin vă rugăm să ne contactaţi la sediul Asociaţiei, sau să-l contactaţi direct pe colegul nostru Sorin, la tel.: 0734-770-957 sau e-mail: sorin.balogh@asociatiasmiles.ro

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s