„Pâinea noastră, cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi…”

Rugăciunile sunt întotdeauna ascultate!

Sâmbătă am fost binecuvântaţi de Domnul prin S.C. Vel Pitar S.R.L., care au donat Asociaţiei Smiles 9456 de felii de pâine. Donaţia în felii de pâine s-a realizat prin intermediul portalului carităţii www.imparte.ro şi s-a concretizat în 394 de pâini din 3 sortimente: pâine French Toast Clasic, French Toast Secară şi French Toast cu Făină Integrală. Vel Pitar a mai făcut o donaţie în felii de pâine şi anul trecut în luna Aprilie când au dăruit 2880 de felii de pâine.

Pâinile au fost deja distribuite în proiectele prin care oferim mâncare copiilor săraci în următoarele centre: Grădiniţa Comunitară Tileagd şi Şcoala Comunitară Tileagd, unde în jur de 160 de copii de etnie romă şi români din familii sărace beneficiază în fiecare zi de micul dejun şi o masă caldă la amiază; Centrul de zi „After school” din Gepiu, unde în jur de 26 de copii din familiile sărace din Gepiu beneficiază zilnic de o masă caldă înainte să-şi facă temele pentru şcoală şi Centrul de urgenţă Smiles pentru victimele violenţei în familie, unde momentan sunt adăpostite două mame şi 6 copii se vor bucura de pâinea dăruită de Vel Pitar.

Oricine poate să doneze o felie de pâine prin portalul de caritate www.Imparte.ro, copiilor ajutaţi de Asociaţia Smiles. Trebuie doar să intraţi pe www.Imparte.ro, să vă creaţi un cont şi apoi să trimiteţi felicitări prietenilor. Pentru fiecare felicitare deschisă, Vel Pitar, donează o felie de pâine pentru Asociaţia Smiles. Mai multe informatii puteţi găsi aici: https://asociatiasmiles.wordpress.com/2011/08/18/voluntariat-online-si-donatii-de-paine/

Mulţumim pentru iniţiativa Vel Pitar şi vă dorim un An Nou Binecuvântat!

Anunțuri

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s