Conferinţa anuală Smiles, 2012

A devenit o tradiţie ca în luna ianuarie a fiecărui an, toată echipa Asociaţiei Smiles să se adune împreună pentru o zi. Este probabil singura ocazie din an când ne vedem unii pe alţii şi în acelaşi timp este momentul când reflectăm asupra anului trecut, iar apoi împărtăşim planuri, speranţe şi strategii pentru anul care începe. Şi ne cunoaştem noii colegi… 

Vineri ne-am adunat astfel aproape 60 de colegi din toate proiectele Smiles. După un moment de părtăşie în rugăciune şi cântare, am avut ocazia să aflăm care sunt cele cinci secrete ale vieţii, pe care dl. Kevin le-a împărtăşit cu noi. Apoi, fiecare coleg responsabil de proiect a prezentat noutăţile şi evoluţiile din respectivul proiect, concluzii asupra anului ce a trecut, dar şi dorinţe pentru viitor.

     

După o pauză (unii au spus binemeritată) am aflat şi câteva dintre planurile majore din perspectiva proiectelor în curs de realizare. Am încheiat cu un al şaselea secret al vieţii, care merită menţionat: atitudinea; la final, totul s-a concluzionat foarte pozitiv şi încurajator, cu o „prânz târziu” foarte apreciat de către toţi participanţii.

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s