Se întâmplă de Crăciun… (3)

Angajaţii uneia dintre cele mai mari companii locale – Celestica, au pregătit 60 de pachete cu alimente şi dulciuri pentru câţiva dintre beneficiarii programelor Smiles.

     

Împreună cu reprezentanţii companiei, am colindat Oradea şi împrejurimile pentru a dărui zâmbete de Crăciun. Am vizitat câteva familii din programul Sprijin pentru familii din Oradea, familii cu copii care nu se aşteptau să mai primească cadouri de la cineva; apoi Adăpostul temporar pentru oamenii străzii din Oradea, unde am fost primiţi cu multă bucurie şi uimire. Nu toţi oamenii sunt obisnuiţi să primească cadouri de Crăciun. Aceşti oameni nu sunt obişnuiţi să primească ceva fără să cerşească înainte. Ieri au fost surprinşi! Bucuriile au continuat cu vizitarea Centrului pentru Bătrâni Cihei, unde reprezentanţii Celestica au dăruit cu bucurie şi rezidentelor centrului nostru.

A fost o zi plină, o atmosferă încărcată de emoţii şi cadouri. Mulţumim partenerului nostru, Celestica, cu care plănuim să începem de anul viitor un parteneriat permanent de responsabilizare comunitară, pentru sprijinirea celor mai săraci dintre noi.

Sărbători fericite şi binecuvântate de prezenţa Domnului Isus în inimile voastre!

Sorin Balogh – Director Marketing

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în Comunitate, De zi cu zi..., Eveniment. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu