Toamna cea bogată şi frumoasă – în grădiniţa noastră

Grădiniţa Smiles din Tileagd este gazdă primitoare pentru 76 de copii deosebit de frumoşi, isteţi şi foarte curioşi. Zilnic, curiozitatea lor este satisfacută într-un mod surprinzător şi incitant, într-un mediu plăcut, pregătit cu multă grijă de întreg personalul grădiniţei. Astfel, în ultimele săptămâni, Zâna Toamnă a fost prezentă în mijlocul copiilor şi a venit cu fel şi fel de surprize: coşuleţ încărcat cu legume din grădina ei, fructe bine coapte şi nu în ultimul rând, a adus florile ei preferate.

Domnul Morcovel, foarte haios, fiind la plimbare cu prietenii săi din grădina cu legume, a făcut un popas şi în Grădiniţa Smiles, pentru a-i prezenta pe rând pe aceştia şi pentru a-i învăţa pe copii cum să mănânce sănătos şi igienic.

Sub privirile atente ale Zânei Toamnă, dorind s-o impresioneze, copiii au trecut cu entuziasm la treabă… Astfel, punând stăpânire pe bucătăria grădiniţei, au pregătit o delicioasă salată din fructe de toamnă, pe care abia aşteptau să o şi savureze. Au pus şi murături asortate, care arată foarte bine, iar acum aşteaptă cu nerăbdare să se acrească, ca să le poată degusta.

Poeziile şi cântecele învăţate, despre toamna cea frumoasă şi bogată, dar şi prezentarea vremii şi a fenomenelor naturii, în fiecare dimineaţă de către copii, i-a ajutat să înveţe totul despre anotimpul care tocmai se pregăteşte să ne părăsească şi care îşi ia “Rămas bun!”

Director şcoală şi grădiniţă, Clara Ungureanu

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s