”Mai aproape de aproapele tău”

O acţiune iniţiată de Asociaţia Smiles, pentru asumarea nevoilor celor mai săraci  

Este o campanie prin care provocăm comunitatea locală să se implice în mod activ şi direct în sprijinirea unei familii sărace cu copii (pentru prevenirea abandonului şcolar) sau în sprijinirea unor persoane fără adăpost din Oradea (pentru susţinerea procesului de integrare socială) sau în sprijinirea unor oameni în vârstă bolnavi şi singuri (pentru o bătrâneţe demnă).

Aceste persoane sunt cuprinse deja într-unul din cele 18 proiecte administrate de către echipa Asociaţiei Smiles. Numărul total de beneficiari cuprinşi în aceste proiecte este de 1400 de persoane.

Logistica campanieiMai aproape de aproapele tău

Am spus la început că dorim să implicăm comunitatea locală într-un mod activ şi direct. Acest lucru înseamnă că dorim să facilităm întâlnirea între donator şi beneficiar, în contextul dăruirii unui pachet cu alimente de bază.

Mai exact, propunem ca partenerii noştri, care pot fi şcoli, grădiniţe, societăţi comerciale, organizaţii religioase, să pună mână de la mână pentru realizarea unui pachet de alimente cu o valoare aproximativă de 100 RON şi o dată pe lună, sau o dată la două luni, să delege un grup de reprezentanţi care să se deplaseze (transportul asigurat de noi) însoţiţi de o echipă Smiles, la adresa beneficiarului. În acest fel, donatorul are posibilitatea să-l cunoască pe beneficiarul direct al pachetului de alimente. Deasemenea, cel care se bucură de ajutor, poate să mulţumească direct celor care au hotărât să dăruiască, beneficiarii experimentând astfel compasiunea semenilor şi iubirea lui Dumnezeu.

Pentru pachetul de alimente, propunem următoarea listă de produse:

Făină albă – 4 kg, Ulei – 4 litri, Zahăr – 2 kg, Paste – 2 pachete (300 gr), Orez – 1 kg, Fasole – 1 kg, Mazăre – 1 cutie (800 gr), Conservă pateu – 4 bucăţi, Margarină – 2 kg, Biscuiţi, dulciuri, eugenie – 5 bucăţi, Detergent de rufe – 3 kg.

Vă mulţumim pentru interes şi pentru viitoarea implicare alături de Asociaţia Smiles!

Sorin Balogh – director marketing

Anunțuri

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la ”Mai aproape de aproapele tău”

  1. mariana hebristean zice:

    ma rog ptr voi ca DUMNEZEU sa va poarte de grija si de nevoile voastre …..va incurajez si zic ca binecuvantarea DONULUI ISUS sa fie peste voi !!!!am aflat abia acum pe undele radioului de aceasta asociatie si ma bucur ca mai exista oameni cu suflet mare !!!!

    • mariana hebristean zice:

      tot ceea ce faceti este de apreciat si ma rog ca DUMNEZEU sa se ingrijeasca de nevoile voastre !!!!!v-am gasit abia acum de existenta voastra prin undele radioului VOCEA EVANGHELIEI ORADEA !!!!va iubesc fratii mei

  2. Multumim mult, doamna Mariana! Speram intr-adevar ca eforturile noastre sa prezinte oamenilor dragostea lui Dumnezeu pentru ei! Pastrati-ne in rugaciune!

  3. Pingback: La început de an, Celestica dăruieşte zâmbete! | Asociaţia Smiles

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s