Primii beneficiari ai Centrului de Bătrâni

Astăzi am deschis Centrul de Bătrâni de la Cihei! Primele două doamne care au venit la noi au fost foarte bucuroase să aibă în sfârşit această ocazie, după o aşteptare de mai mulţi ani…

Dna Ana, 70 de ani, a pierdut locuinţa pe care o avea în Oradea, iar una dintre familiile pe care Smiles le-a cazat în casele asociaţiei, i-a întins o mână de ajutor. Astfel, în ciuda dificultăţilor materiale foarte serioase (de exemplu, în ultimele nopţi nu au avut lemne de foc) i-a oferit cu inimă largă un adăpost până când iată, în sfârşit, a fost posibilă mutarea la Centrul de la Cihei.

Dna Ghizela are 72 de ani, iar Smiles o ajută cu medicamente din anul 2001. Dânsa este bolnavă, sub tratament pentru hipertensiune şi diabet, şi a venit la noi după ce a fost ajutată de o altă organizaţie pentru o perioadă de timp. A venit cu bucurie, fiind încredinţată că aici va primi îngrijirea de care are nevoie. De asemenea, foarte important, am putut astfel respecta promisiunea pe care i-am făcut-o în urmă cu multă vreme, când şi-a exprimat dorinţa de-a veni în Centrul nostru, când se va putea! Foarte încântată de idee, a acceptat să facem chiar o petrecere de ziua dumneaei de naştere, adică doar peste trei săptămâni. Ne-a promis că vom mânca cel mai bun tort, cu moderaţie totuşi, pentru că „sănătatea e cea mai importantă!”

Nici una dintre aceste doamne nu au alternativă. Pentru una dintre ele, tot bagajul pe care l-a luat, pentru că nu are nimic altceva, a încăput într-o plasă. Nici una nu şi-ar putea permite medicamentele necesare, îngrijirea, hrana zilnică, socializarea cu alte persoane. Dar, pentru că Smiles şi-a propus să facă orice e nevoie, două vieţi au fost schimbate!

Smile!

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi..., Eveniment. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Primii beneficiari ai Centrului de Bătrâni

  1. Pingback: Asociația Smiles: Primii beneficiari ai Centrului de Bătrîni de la Cihei, lîngă Oradea « Romania Evanghelica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s