O nouă provocare…

De mai bine de o lună, o nouă mamă beneficiază, pentru o perioadă, de serviciile pe care Asociaţia Smiles le oferă celor care aflaţi în situaţii de criză.

O nouă poveste… O nouă provocare… O copilă rămasă fără părinţi de mică şi nevoită să se adapteze la viaţa dură ce îi stă în faţă. În lipsa cuiva apropiat, a mamei care să îi dea un sfat la vreme de răscruce, a făcut alegeri care i-au îngreunat şi mai mult viaţa.

Acum însă are o nouă şansă, destinul ei poate fi schimbat, în funcţie de deciziile pe care le va lua în perioada imediat următoare. În aceste momente de linişte, de care are parte de când este beneficiara Asociaţiei Smiles, poate reflecta la situaţia sa familială şi să aducă îmbunătăţiri care să îi influenţeze pozitiv viitorul, atât ei cât şi celor doi copilaşi cărora le-a dat viaţă. Întreaga echipă implicată în asistarea ei, îşi foloseşte toate resursele pentru a o ajuta în această perioadă importantă din viaţa ei. Aşteptăm rezultate încurajatoare în ce o priveşte, cu atât mai mult cu cât îşi iubeşte copilaşii şi a făcut tot cea putut pentru a-i aduce înapoi lângă ea, atunci când era despărţită de ei din cauza greutăţilor şi problemelor din familie.

Recuperarea ei decurge mulţumitor, atât fizic cât şi emoţional, iar dorinţa noastră este ca şi aceşti copilaşi să îşi revină şi să se dezvolte armonios, în ciuda suferinţelor şi a multor privaţiuni!

Mioara Tărău – asistent social, Adăpostul de Urgenţă

Anunțuri

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s