Biserica de la Complexul Tileagd

Complexul Comunitar Tileagd cuprinde printre altele şi o clădire dedicată întâlnirilor bisericii din comunitatea de romi. Scopul este foarte clar: am dorit ca alături de asistenţa materială să oferim oamenilor şi asistenţă spirituală. Până la urmă, cel mai important aspect al vieţii nu sunt lucrurile care se văd, ci mai degrabă cele care nu se văd!

La fiecare întâlnire participă cam 30-40 de persoane, unele sunt botezate deja şi deci au statutul oficial de membrii ai bisericii, iar alţii încă contemplă ideea. Nu toţi sunt implicaţi activ, dar mulţi participă la fiecare serviciu cu un îndemn, o cântare sau o poezie, un verset sau orice altceva util pentru creşterea spirituală a tuturor.

Derularea programelor este asigurată  de o „echipă de slujire”, formată din colegi care au experienţa şi chemarea pentru a învăţa, a călăuzi sau a încuraja din Cuvântul lui Dumnezeu, sub îndrumarea păstorului senior, Ilie Cimpoca.

Vă invităm să participaţi şi voi la serviciul de închinare din fiecare duminică, de la ora 10. Rugăciune în fiecare miercuri, după masa.

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s