Voluntariat online şi donaţii de pâine

Am descoperit initiativa Vel pitar în urmă cu aproximativ 1 an de zile. Un site destul de complex care oferă şi acum posibilitatea de a afla despre diferite instituţii caritabile sau cazuri sociale deosebite, care au nevoie de ajutorul semenilor. Fără a sta prea mult pe gânduri, am creat ceea ce pe site se numeşte pagina de caz a Asociaţiei. Nu după multă vreme am văzut că site-ul oferea posibilitatea tuturor celor înscrişi să acumuleze felii de pâine, care apoi să fie concretizate în donarea de către Vel Pitar a unui număr de pâini în funcţie de feliile strânse.

Aş vrea să subliniez că oricât de incredibilă sau imposibilă pare această iniţiativă, ea este pe bune!!! Asociaţia Smiles a beneficiat în primăvara acestui an de o primă donaţie de acest fel, însemnând 2880 de felii de pâine (120 de pâini).

Cum poţi dona şi tu felii de pâine pentru Smiles?

1. Intri pe Portalul carităţii (www.imparte.ro) şi îţi creezi un cont de utilizator. După confirmarea adresei de e-mail, te poţi loga pe site şi devii astfel membrul unei comunităţi de donatori online.
2. Cel mai simplu pas următor este accesarea din meniul site-ului a „Felicitărilor caritabile”, care îţi dau posibilitatea de a trimite felicitări prietenilor, colegilor, cunoscuţilor… sau oricui doreşti, dar şi de a face o donaţie în felii de pâine astfel:

1 om felicitat o dată = 1 felie de pâine donatăDonatii pâine

E FOARTE IMPORTANT ca felicitarea să fie văzută de către destinatar pentru ca felia de pâine să fie validată. La fel de important este alegerea Asociaţiei Smiles din lista cazurilor prezentate, pentru a ne susţine. Ţinta noastră este 2000 de felii de pâine, dar cu ajutorul vostru aceasta poate fi depăşită sau chiar modificată.

2*. Dacă eşti dintr-unul din oraşele în care Vel Pitar distribuie produsele sale de panificaţie, poţi introduce pe site-ul imparte.ro codul campaniei aflat pe ambalaj, fiecare cod însemnând deasemenea 1 felie de pâine donată pentru Smiles (şi în acest caz trebuie să ne alegeţi din listă).

Sunt sigur că veţi dori să daţi o mână de ajutor aşa că vă doresc mult spor şi binecuvântare!

Dan Iancu – Asociaţia Smiles

Reclame

Despre Asociatia Smiles

Dăruim zâmbete în fiecare zi !
Acest articol a fost publicat în Comunitate, De zi cu zi.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Voluntariat online şi donaţii de pâine

  1. Pingback: Feliile de pâine | Asociaţia Smiles

  2. Pingback: Felicitări caritabile de Sărbători! | Asociaţia Smiles

  3. Pingback: “Pâinea noastră, cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi…” | Asociaţia Smiles

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s